Na spletni strani mastnak.si uporabljamo piškotke predvsem za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo.
Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Sejmi

SEJMI 2024

SEJEM DOM 2024, Gospodarsko razstavišče v Ljubljani

Približuje se sejem Dom, ki bo potekal od 6. do 10. marca. Našli nas boste v dvorani D/15, kjer si boste lahko ogledali naše vrhunske izdelke. Naši prodajni svetovalci vam bodo v prijetnem ambientu razložili vse, kar morate in želite izvedeti, preden se odločite za nakup ograje in vrat. Vljudno vabljeni.

 

SEJMI 2023

SEJEM MOS, Dečkova cesta 1 v Celju

Bliža se 55-ti MOS. Vabimo vas, da nas med 13. in 17. septembrom 2023 obiščete na Dečkovi cesti 1. Našli nas boste v dvorani D/18. Predstavili vam bomo povsem novo trendovsko linijo ograjnih sistemov Mastnak – I LINE,  vrata, pametni steber in še mnogo drugih dodatkov, ki vam olajšajo komunikacijo z vrati in dostop do vaše hiše. Osnovno vodilo našega podjetja je izdelava izdelkov vrhunskega dizajna z dovršenimi detajli.  Ker stremimo k projektnemu reševanju kupčevih potreb, za lažjo in hitrejšo odločitev s seboj prinesite preprosto skico z dimenzijami in fotografije. Vljudno vabljeni.

 

 

SEJEM DOM 2023, Gospodarsko razstavišče v Ljubljani

Tudi letos nas lahko obiščete na sejmu Dom, ki bo potekal od 22. do 26. marca. Našli nas boste v dvorani D/20 (FONTANA). Predstavili vam bomo povsem novo trendovsko linijo ograjnih sistemov Mastnak – I LINE,  vrata, pametni steber in še mnogo drugih dodatkov, ki vam olajšajo komunikacijo z vrati in dostop do vaše hiše. Osnovno vodilo našega podjetja je izdelava izdelkov vrhunskega dizajna z dovršenimi detajli. Ker stremimo k projektnemu reševanju kupčevih potreb, za lažjo in hitrejšo odločitev s seboj prinesite preprosto skico z dimenzijami in fotografije. Vljudno vabljeni.

 

SEJMI 2022

55. MOS – Mednarodni sejem obrti in podjetnosti v Celju, Dečkova cesta 1

Zagotovo želite pred nakupom ograje ali vrat prejeti točne, zanesljive in kakovostne informacije. Zavedamo se, da je profesionalen pristop k reševanju vašega projekta izredno pomemben, zato vas vabimo, da nas obiščete na sejmu MOS, ki bo potekal od 14. do 18. septembra 2022. Najdete nas v dvorani D/28. V prijetnem ambientu vam med sproščenim pogovorom in ogledom naših estetsko dovršenih ograjnih modelov, vrat in večnamenskega stebra predstavimo vse ograjne modele in tipe vrat podjetja Mastnak. Razložimo vam, kako vrata delujejo, svetujemo, kako celostno pristopiti k reševanju vašega projekta, in vam po dogovoru pripravimo najustreznejšo rešitev za vaš projekt. Za lažjo in hitrejšo odločitev s seboj prinesite fotografije in preprosto skico z dimenzijami. Vljudno vabljeni.

 

 SEJMI 2021

SEJEM DOM 2021, Gospodarsko razstavišče v Ljubljani
Navkljub trenutnim razmeram glede epidemije Covid-19 gledamo optimistično naprej in vabimo na sejem DOM, ki bo potekal od 9. 3. do 14. 3. 2021. 

Na sejmu boste lahko preverili, zakaj naši izdelki vzbujajo zavidljive poglede.

Atributi, ki nas delajo posebne in ločijo od ostalih, so elegantno skriti vijaki, elegantno rešeni robovi, obstojni prašno barvani izdelki, stabilno vijačenje, montaža v ravni liniji, dvoriščna vrata se ponašajo s CE oznako za varna vrata ... In za piko na i, prejmete svetovanje za vaš projekt postavitve ograje, z vsemi oblikovnimi in tehničnimi rešitvami.

 

MASTNAK OGRAJNI SISTEMI NA SEJMIH 2020

SEJEM DOM 2020, Gospodarsko razstavišče v Ljubljani
Na Sejmu DOM v Ljubljani, ki se je odvijal med 4. in 7. marcem 2020, smo med drugim pokazali atraktivno izdelana dvoriščna vrata iz polne pločevine in s skritim okvirjem.

HÄUSLBAUER MESSE GRAZ 2020
Inovativne oblike ograjnih sistemov Mastnak smo postavili na ogled na sejmu HÄUSLBAUER MESSE v Gradcu, med 23. in 26. januarjem 2020.

 

MASTNAK OGRAJNI SISTEMI NA SEJMIH 2019

52. MOS - mednarodni sejem obrti in podjetnosti v Celju
Tisti, ki se zavedate,
 da boste z izbranim slogom ograje dolgo živeli, z njim dihali in se prebujali v nove dneve, ste lahko obiskali celjski sejem od 10. 9. do 15. 9. 2019, kjer smo vam predstavili našo bogato ponudbo.

Mednarodni kmetijsko-živilski sejem AGRA v Gornji Radgoni
Sejem je potekal od 24. 8. do 29. 8. 2019, kjer so vam naši strokovnjaki z veseljem predstavili naše učinkovite, estetske in trajnostne ograjne sisteme.

SEJEM DOM 2019, Gospodarsko razstavišče v Ljubljani
Na letošnji sejem DOM v Ljubljani med 5. in 10. marcem smo vstopili s privlačnimi novostmi. Predstavili smo nov, moderen večnamenski steber, v katerega lahko vgradimo več sodobnih modulov. Prikazali smo, kako povečati varnost pri delovanju pomičnih vrat in kakšna je naša nova opozorilna luč. Olepšali smo tudi vrata osebnega vhoda z novo kljuko in ročajem.

HÄUSLBAUERMESSE GRAZ 2019
Od 17. do 20. januarja smo na enem mestu pokazali čim več naših produktov in delili koristne nasvete.

  

MASTNAK OGRAJNI SISTEMI NA SEJMIH 2018

51. MOS - mednarodni sejem obrti in podjetnosti v Celju
51. MOS je potekal od 11. 9. do 16. 9. 2018, kjer so vam naši strokovnjaki z veseljem predstavili naš prodajni program.

Mednarodni kmetijsko-živilski sejem AGRA v Gornji Radgoni od 25.-30. 8. 2018
Kot vsa leta doslej, smo se tudi letos udeležili sejma AGRA v Gornji Radgoni. Veseli nas, ker vas naši izdelki vedno znova navdušijo.

57. SEJEM DOM, Gospodarsko razstavišče
Tudi letos smo bili prisotni na sejmu DOM v Ljubljani. Med 13. in 18. marcem smo na razstavnem prostoru št. 46 v dvorani F predstavili dve novosti: HITRO avtomatiko Mastnak in trendovsko barvo CORTEN (z lastnostmi videza kortena, kateri je dobro poznan kot efekt oksidirane kovine).

HÄUSLBAUERMESSE 2018 v Gradcu
Med 18. in 21. januarjem 2018 smo v Gradcu na sejmu HÄUSLBAUER na ogled postavili naše ograjne sisteme iz aluminija in lesno-plastičnega kompozita.

 

MASTNAK OGRAJNI SISTEMI NA SEJMIH 2017

50. MOS - mednarodni sejem obrti in podjetnosti v Celju
Na jubilejnem mednarodnem sejmu MOS (12.9.-17.9.) smo na ogled postavili aktualno ponudbo ter z zadovoljstvom predstavili kakovost izdelave naših ograj in vrat.

55. mednarodni kmetijsko-živilski sejem AGRA v Gornji Radgoni
Konec avgusta 2017 (26.8.-31.8.) smo se udeležili 54. AGRE in vam z veseljem postregli z vsemi informacijami s področja ograjnih sistemov. 

Mastnak na sejmu DOM
Med 7. in 12. marcem ste nas lahko obiskali na sejmu DOM v Ljubljani, v hali F45, in spoznali našo ponudbo s prve roke!

HÄUSLBAUERMESSE 2017 v Gradcu
Za nami je uspešen sejem HÄUSLBAUER v Gradcu, ki se je odvijal od 19.1. do 22.1. Na sejmu smo delili strokovne nasvete o izbiri ograjnih sistemov, njihovi izdelavi in montaži.


MASTNAK OGRAJNI SISTEMI NA SEJMIH 2016

49. MOS - mednarodni sejem obrti in podjetnosti v Celju
Tudi tokrat smo se predstavili na mednarodnem sejmu obrti in podjetnosti v Celju. Med 13. in 18. septembrom 2016 smo na ogled postavili ograje in vrata s posebnim poudarkom na novih linijah z aluminijastimi profili P, R in T2.

54. mednarodni kmetijsko-živilski sejem AGRA v Gornji Radgoni
Od 20. do 25. avgusta 2016 smo bili navzoči v Gornji Radgoni. Tudi na tem sejmu so si obiskovalci lahko ogledali naš bogat prodajni program, s poudarkom na letošnjih novostih.

55. sejem DOM v Ljubljani
V prvi polovici marca 2016 smo na sejmu DOM v Ljubljani predstavili letošnje novosti. Novi horizontalni ograjni modeli s profili T2 in profili R so s svojim dizajnom in odličnimi tehničnimi lastnostmi zbudili veliko zanimanja in na razstavni prostor privabili številne obiskovalce. 

HÄUSLBAUER MESSE 2016 v Gradcu
Med 14. in 17. januarjem 2016 smo v Gradcu na sejmu HÄUSLBAUER na ogled postavili naše ograjne sisteme iz aluminija in lesno-plastičnega kompozita ter predstavili novost iz naše ponudbe, nov ograjni profil T.


MASTNAK OGRAJNI SISTEMI NA SEJMIH 2015 

Septembra smo se udeležili poslovnega sejma MOS
Med 8. in 13. septembrom 2015 smo razstavljali na 48. mednarodnem sejmu obrti in podjetnosti v Celju. Bili smo del največjega sejma v Sloveniji, ki nudi priložnost za pridobivanje informacij in spoznavanje novosti na enem mestu.

Avgusta smo se predstavili na sejmu AGRA
V času med 22. in 27. avgustom 2015 smo se udeležili 53. kmetijsko-živilskega sejma v Gornji Radgoni, kjer smo obiskovalcem predstavili naš bogat prodajni program in jim nudili individualna svetovanja o sistemskih rešitvah.

Spomladi smo se predstavili v Gornji Radgoni
Od 26. do 29. marca 2015 smo bili prisotni na POMLADNEM SEJMU v Gornji Radgoni. Na sejmu so obiskovalci spoznali našo zanimivo razstavno vsebino. Vsem se zahvaljujemo za obisk in upamo, da se ponovno srečamo leta 2016.

Razstavljali smo na sejmu DOM v Ljubljani
Vsi, ki jih zanima karkoli v zvezi z gradnjo, so lahko med 10. in 15. marcem 2015 obiskali specializiran sejem DOM v Ljubljani. MASTNAK je na sejmu predstavil družino najnovejših trajnostnih rešitev na področju ograjnih sistemov.

HÄUSLBAUER MESSE 2015 v Gradcu
Tudi letos je svoja vrata ponovno odprl sejem Häuslbauer v Gradcu. Sejem je barometer najnovejših trendov na področju gradnje in se je odvijal od 15. do 18. januarja 2015. Naši ograjni sistemi so s svojo inovativnostjo in odličnimi tehničnimi lastnostmi zbudili veliko zanimanja in na razstavni prostor pritegnili številne obiskovalce.

 

MASTNAK OGRAJNI SISTEMI NA SEJMIH 2014

MOS - MEDNARODNI SEJEM OBRTI IN PODJETNOSTI v Celju
Od 10. in 15. septembra 2014 smo razstavljali na 47. MOSu v Celju, kjer je svojo ponudbo predstavilo skoraj 1600 razstavljavcev iz več kot 30 držav.
Na sejmu ste si lahko ogledi naše ograjne sisteme, dobili priložnost za prepoznavanje kakovosti in prejeli brezplačno svetovanje.

NOVI OGRAJNI SISTEMI na sejmu AGRA v Gornji Radgoni
Od 23. do 28. avgusta 2014 smo razstavljali v Gornji Radgoni, na 52. mednarodnem kmetijsko-živilskem sejmu AGRA. Je največji tovrstni sejem v Sloveniji ter v sosedski regiji štirih držav. Na sejmu smo predstavili najnovejše ograjne sisteme iz linije V-LINE, s profilom L1, L2, C, T in I.

POMLADNI SEJEM gradbeništva, energetike, komunale in obrti v Gornji Radgoni smo obiskali aprila 2014
Pomladni sejem v Gornji Radgoni združuje vse tiste dejavnosti, ki dvigujejo gospodarsko konjunkturo: gradbeništvo, energetiko, skrb za okolje, obrt in podjetništvo.
Od 3. do 6. aprila smo s svojim inovativnim odnosom do gospodarstva na tem pomembnem dogodku sodelovali tudi mi.

Marca 2014 smo se predstavili na sejmu Dom v Ljubljani
Sejem Dom je največji mednarodni sejem gradbeništva pri nas. Poleg razstave izdelkov in storitev so za vprašanja s področja prenove, sanacije, energetskega svetovanja, lesene montažne gradnje ipd. na voljo strokovnjaki s pravimi rešitvami. Potekal je med 11. in 16. marcem na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Na njem smo predstavili novosti, ki smo jih razvili in izdelali v letu 2014.

Med 21. in 23. februarjem smo razstavljali v Celovcu
Sejem 'HÄUSLBAUERMESSE KLAGENFURT' je sejem gradnje, obnove in varčevanja z energijo. Je eden pomembnejših sejmov na avstrijskem Koroškem, ki privabi mnogo obiskovalcev tudi iz Slovenije in avstrijske Štajerske. S svojim razstavnim programom smo predstavili tudi naše podjetje.

V Gradcu smo odprli sezono sejmov v letu 2014
Od 16. do 19. januarja se je v Gradcu že 30. leto odvijal največji gradbeni sejem v južni Avstriji - 'HÄUSLBAUER-Messe 2014', ki odpira gradbeno sezono v letu 2014, napoveduje trende in je nepogrešljiva spodbuda gradbenikom in strokovni javnosti. Na sejmu smo predstavili najnovejše sistemske rešitve in sicer ograjne sisteme iz linije H-LINE, s profilom C, T in I.


MASTNAK OGRAJNI SISTEMI NA SEJMIH 2013

Mastnak ograjni sistemi na MOS v Celju
Od 11. do 17. septembra 2013 smo gostovali na 46. sejmu v Celju, sejmu najbolj podjetnih, inovativnih in pogumnih. Predstavili smo nekaj novosti, saj stalno razvijamo nove in izpopolnjujemo obstoječe tehnične rešitve ograjnih sistemov.
Leta 2012 smo tako na 45. MOS-u prejeli Sejemsko priznanje Mestne občine Celje za linijo H-LINE in Bronasti ceh, priznanje za kakovost, ki ga podeljuje Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije.

Mastnak ograjni sistemi na sejmu AGRA v Gornji Radgoni
Med 24. in 29. avgustom 2013 se je v Gornji Radgoni odvijal 15. Mednarodni kmetijsko-živilski sejem AGRA. Naše podjetje se je predstavilo z inovativnimi sistemi dvoriščnih vrat ter s kakovostnimi izvedbami balkonskih in dvoriščnih ograj.