Na spletni strani mastnak.si uporabljamo piškotke predvsem za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo.
Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Zakaj je aluminijasta ograja najboljša izbira za obmorske kraje?

S pridom postavljamo ograje in vrata tudi na Hrvaškem, vse od Istre, Kvarnerja, Severne Dalmacije do Osrednje Dalmacije.

Za prodajo in montažo ograjnih sistemov v obmorskih krajih smo se odločili, ker so kupci pričeli povpraševati po kovini, ki ne rjavi, in ker so aluminijaste ograje najboljša rešitev za ekstremne klimatske razmere in sol, saj na aluminij ne vplivajo in ga ne spreminjajo.

Aluminij prašno barvamo in kot tak je zelo primeren za obmorske kraje in območja, kjer je izrazito agresivno okolje do kovine – sol, sonce, prah s ceste, …

 

Na tokratnem 'morskem' obisku smo opazili, da ni vsaka inox ograja primerna za postavitev v obmorskem območju. Kaj hitro se zgodi, da zaradi nepravilne izbire lepa rostfrei ograja postane polna rje.

To se pri ALU ograjah ne more zgoditi. Naše ALU ograje so kakovostne, estetske, odlikuje jih dolga življenjska doba in ne potrebujejo vzdrževanja, kot sta odstranjevanje stare barve in ponovno barvanje.

 

Dva primera rjaste inox ograje: