Na spletni strani mastnak.si uporabljamo piškotke predvsem za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo.
Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Garancija

Projekt postavitve ograjnih elementov spremljamo skozi njegovo celotno življenjsko dobo.

Z oskrbo, rednim vzdrževanjem in storitvami lahko znatno podaljšamo življenjsko dobo elementov.

 

GARANCIJA

  • 15 let na obstojnost barve aluminijastih vratnih in ograjnih profilov (da se barva ne lušči),

  • trajna garancija proti rjavenju aluminijastih profilov,

  • 5 let na obstojnost barve lesno-plastičnega kompozita; trajno ne trohni, ne poka in se ne lušči. Letve lesno-plastičnega kompozita v prvih nekaj mesecih za odtenek spremenijo barvo: bele letve, ki so na začetku krem barve - posvetlijo v popolnoma bele letve; letve temno rjave barve - še potemnijo; letve, ki so na začetku olivno sive barve - se spremenijo v macesnovo sivo barvo. 

  • 1 leto na montažo in skrite napake oziroma pomanjkljivosti,

  • za pomična, dvokrilna in enokrilna vrata: na mehanske dele vrat (razen dele, ki se hitreje obrabijo) 3 leta; na dele, ki se hitreje obrabijo, 1 leto; na elektromehanski pogon in njegove sklope 1 oziroma 3 leta - pogoj za to je periodični pregled izveden po preteku prvih šestih mesecev po montaži, naročen s strani investitorja; potrošni material (žarnica, baterijski vložki, varovalke…) 0 let,

  • na servis in rezervne dele 6 mesecev.

Garancijo za uporabnost izdelkov proizvajalec zagotavlja samo v primeru, ko so ti izdelki vgrajeni in vzdrževani v skladu s tehničnimi navodili, ki jih predpiše proizvajalec.
Garancija velja z originalnim računom!

 

JAMSTVO

  • 10 let na brezhibno delovanje motorja z digitalnim inverterjem v naših pogonih.