Na spletni strani mastnak.si uporabljamo piškotke predvsem za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo.
Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Še nekaj zanimivosti ...

Drsna teleskopska vrata za ureditev prostora za zbiranje smeti

Če ne želite, da zaradi vidnih zabojnikov za smeti trpi okolica vašega doma, hkrati pa želite, da je dostop do zabojnikov enostaven, se lahko odločite za postavitev drsnih teleskopskih vrat.
Ta praktična rešitev skrije nadležne smetnjake, stilsko dopolni vaše dvorišče in omogoča enostavno odpiranje vrat.

 

Vse kar morate vedeti o varnih vratih

Pri razvoju samonosnih pomičnih vrat smo sledili zahtevam evropskega standarda EN 13241-1: 2003+A1: 2011, zato sta zgornji in spodnji vodilni profil vrat namenoma oblikovana tako, da preprečita morebitne poškodbe rok.
Tudi pri razvoju krilnih vrat smo izhajali iz zahtev istega evropskega standarda, zato ima kljuka ustrezen odmik do pripire vrat (velja za vrata linije V-line), da preprečimo morebitne poškodbe rok.

 

Gabion

Kot gabion je mišljena košara napolnjena s kamenjem in daje videz kamnite masivne ograje. Z njim lahko nadomestimo ograjni ali vrati steber, poudarimo izvirnost in polepšamo okolico. V širino meri 85cm, konstrukcija je narejena iz aluminija. 

 

Poševna oblika dvoriščnih vrat

Teren v naklonu in poševnine za nas ne predstavljajo težav. Proizvajamo in montiramo tudi poševno konstrukcijo dvoriščnih vrat, ki omogoča odpiranje in zapiranje na neravnih površinah.

 

Barvanje aluminijastih elementov v različne barvne odtenke

Aluminijaste ograje in vrata so sestavljene iz različnih elementov, kot so letve, palice, okvir, ročaji, stebri ... Sestavne elemente lahko ločeno pobarvamo v katerikoli barvni odtenek po vaših željah. To pomeni, da so ograjni stebri pobarvani z drugačno barvo kot pa letve ipd.

  

 

 

Nihajna vrata kot rešitev za odvoz smeti

Razvili smo rešitev, kako na enostaven način pripraviti smetnjake na odvoz smeti. Sistem oz. vrata se obrnejo za 180˚ in tako prestavijo predmet iz notranje na zunanjo stran dvorišča.