Na spletni strani mastnak.si uporabljamo piškotke predvsem za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo.
Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Certifikati in priznanja

Poslanstvo podjetja Mastnak ograjni sistemi je zagotavljati zadovoljstvo vseh vključenih v proces, kar pomembno vpliva na poslovno uspešnost in razvoj.

Podjetje prejema certifikate in priznanja za kakovost  in inovativnost na sejmih in od uveljavljenih ustanov:

V letu 2019 smo za vas uspešno opravili certificiranje sistema nadzora kvalitete proizvodnje, varjenja in montaže kovinskih gradbenih elementov po SIST EN 1090-1 in EN ISO 3834-3.

Na 45. Mednarodnem sejmu obrti in podjetnosti v Celju 2012  smo prejeli priznanje za ograjni sistem Mastnak, linija H-LINE.
Sejemsko priznanje podeli Mestna občina Celje na vsakoletnem Mednarodnem obrtnem sejmu v Celju. Za kakovost, tržno zanimivost in izvirnost razstavljenih izdelkov podeli največ tri priznanja. Na obrtnem sejmu je za nagrado kandidiralo 47 prijavljenih podjetij.

Na 45. Mednarodnem sejmu obrti in podjetnosti v Celju 2012 smo prejeli Bronasti ceh, priznanje za ograjni sistem Mastnak.

S strokovno ekipo in kakovostnimi izdelki na področju ograjnih sistemov smo postali podjetje s potrdilom SQ- Slovenske kakovosti.

Certifikacijo imamo podeljeno s strani certifikacijske hiše SIQ. Certifikacija je opravljena in podeljena za:

  • horizontalno pomična vrata (samonosna električno gnana – PSA, drsna električno gnana – PSM)
  • enokrilna električno gnana vrata – EVA
  • dvokrilna električno gnana vrata – DVA

Certifikacijo imamo podeljeno tudi s strani Zavoda za gradbeništvo Slovenije ZAG za:

  • samonosna dvoriščna električno gnana vrata – PSA
  • dvokrilna električno gnana vrata – DVA