Na spletni strani mastnak.si uporabljamo piškotke predvsem za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo.
Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Parsol in refleksno sivo steklo

Steklene ograje prepuščajo dnevno svetlobo, zato je notranjost objekta bolj osvetljena. Hkrati s tem deluje sam objekt bolj odprto in je povezan z zunanjostjo. 

Z namenom ponuditi tudi steklo za zaščito pred soncem, smo izbiro steklenih ograj povečali še za dva modela: ograje s parsol sivim steklom in ograje z refleksnim sivim steklom.

To so ograje, ki so zaradi vabljivega videza, pa tudi zaradi dobrih odsevnih lastnosti, zelo uporabne.

 

PARSOL SIVO STEKLO 

Parsol steklo je v masi obarvano steklo za uravnavanje prepustnosti svetlobe, debeline 4 mm + 4 mm in sivega barvnega odtenka. Gre za lepljeno varnostno steklo VSG.

Z njegovo uporabo lažje uravnavamo prepustnost sončne energije, pričara pa tudi blage odsevne slike.

Na razpolago so sledeči modeli: P-LINE STE-P.

 

 

 

REFLEKSNO SIVO STEKLO

Refleksno steklo je v masi obarvano steklo z nanosom odsevnega premaza, debeline 8 mm, na razpolago v sivi barvi. Gre za kaljeno varnostno steklo ESG.

Poleg svoje osnovne funkcije uravnavanja prepustnosti sončne energije je refleksno steklo cenjeno zaradi kakovostnih odsevnih slik, saj njegove površine odsevajo obdajajoče okolje. Ravno zaradi te refleksije je v notranjosti objekta občutek zasebnosti večji. 

Na razpolago so sledeči modeli: P-LINE STE-R.