Na spletni strani mastnak.si uporabljamo piškotke predvsem za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo.
Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

H-line

horizontalne ograje iz alu letev s profilom »CS« - H-line ALU-CS-15

H-line ALU-CS

horizontalne ograje iz alu letev s profilom »CS«

Horizontalna dvoriščna ograja »CS« predstavlja najnovejši ograjni sistem in je v celoti izdelana iz aluminija. Zunanja ograja je zasnovana po principu očem nevidno (zastira poglede z obeh strani). Zasnovana je kot neskončna moderna ograja, brez vidnih vmesnih stebrov. Videz ograje je z obeh strani različen. Polje ograje je sestavljeno brez varjenja. Je večna ALU ograja, ki ne potrebuje vzdrževanja.

horizontalne ograje iz alu letev s profilom »CV« - H-line ALU-CV-15

H-line ALU-CV

horizontalne ograje iz alu letev s profilom »CV«

Horizontalna dvoriščna ograja »CV« predstavlja najnovejši ograjni sistem in je v celoti izdelana iz aluminija. Zunanja ograja je zasnovana po principu očem nevidno (zastira poglede z obeh strani), oblika »C« profila omogoča lomljenje svetlobe na ograji. Videz ograje je z obeh strani različen, polje pa je sestavljeno brez varjenja in vidnega vijačenja. Je večna ALU ograja, ki ne potrebuje vzdrževanja.

horizontalne ograje iz alu letev s profilom »I« - H-line ALU-I-15

H-line ALU-I

horizontalne ograje iz alu letev s profilom »I«

Horizontalna dvoriščna ograja »I« predstavlja najnovejši ograjni sistem in je v celoti izdelana iz aluminija. Zunanja ograja je zasnovana po principu očem nevidno (zastira poglede z obeh strani), oblika »I« profila omogoča lomljenje svetlobe na ograji. Videz ograje je z obeh strani enak, polje pa je sestavljeno brez varjenja in vidnega vijačenja. Je večna ALU ograja, ki ne potrebuje vzdrževanja.

horizontalne ograje iz alu letev s profilom »PS« - H-line ALU-PS-20

H-Line ALU-PS

horizontalne ograje iz alu letev s profilom »PS«

Horizontalna dvoriščna ograja »PS« predstavlja najnovejši ograjni sistem in je v celoti izdelana iz aluminija. Zunanja ograja je zasnovana po principu očem nevidno (zastira poglede z obeh strani). Zasnovana je kot neskončna moderna ograja, brez vidnih vmesnih stebrov. Videz ograje je z obeh strani enak, polje ograje pa je sestavljeno brez varjenja. Je večna ALU ograja, ki ne potrebuje vzdrževanja.

horizontalne ograje iz alu letev s profilom »PV« - H-line ALU-PV-20

H-Line ALU-PV

horizontalne ograje iz alu letev s profilom »PV«

Horizontalna dvoriščna ograja »PV« predstavlja najnovejši ograjni sistem in je v celoti izdelana iz aluminija. Idealna je za moderno zasnovo vašega prostora, z jasnimi in izčiščenimi linijami. Videz ograje je z obeh strani enak, polje pa je sestavljeno brez varjenja in vidnega vijačenja. Je večna ALU ograja, ki ne potrebuje vzdrževanja.

horizontalne ograje iz alu letev s profilom »RS« - H-line ALU-RS-0

H-Line ALU-RS

horizontalne ograje iz alu letev s profilom »RS«

Horizontalna dvoriščna ograja »RS« predstavlja najnovejši ograjni sistem in je v celoti izdelana iz aluminija. Zunanja ograja je zasnovana po principu vidno-nevidno (vidno od znotraj navzven, nevidno od zunaj). Zasnovana je kot neskončna moderna ograja, brez vidnih vmesnih stebrov. Polje ograje je sestavljeno brez varjenja. Je večna ALU ograja, ki ne potrebuje vzdrževanja.

horizontalne ograje iz alu letev s profilom »RV« - H-line ALU-RV-0

H-Line ALU-RV

horizontalne ograje iz alu letev s profilom »RV«

Horizontalna dvoriščna ograja »RV« predstavlja najnovejši ograjni sistem in je v celoti izdelana iz aluminija. Zunanja ograja je zasnovana po principu vidno-nevidno (vidno od znotraj navzven, nevidno od zunaj). Polje je sestavljeno brez varjenja in vidnega vijačenja. Je večna ALU ograja, ki ne potrebuje vzdrževanja.

horizontalne ograje iz alu letev s profilom »S« - H-line ALU-S-0

H-line ALU-S

horizontalne ograje iz alu letev s profilom »S«

Horizontalna dvoriščna ograja »S« predstavlja najnovejši ograjni sistem in je v celoti izdelana iz aluminija. Zunanja ograja je zasnovana po principu vidno-nevidno (vidno od znotraj navzven, nevidno od zunaj), oblika S profila omogoča lomljenje svetlobe na ograji. Videz ograje je z obeh strani enak, polje pa je sestavljeno brez varjenja in vidnega vijačenja. Je večna ALU ograja, ki ne potrebuje vzdrževanja.

horizontalne ograje iz alu letev s profilom »T2S« - H-line ALU-T2S-70

H-Line ALU-T2S

horizontalne ograje iz alu letev s profilom »T2S«

Horizontalna dvoriščna ograja »T2S« predstavlja najnovejši ograjni sistem in je v celoti izdelana iz aluminija. Zunanja ograja je zasnovana po principu vidno-nevidno (vidno od znotraj navzven, nevidno od zunaj). Zasnovana je kot neskončna moderna ograja, brez vidnih vmesnih stebrov. Polje ograje je sestavljeno brez varjenja. Je večna ALU ograja, ki ne potrebuje vzdrževanja.

horizontalne ograje iz alu letev s profilom »TS« - H-line ALU-TS-30

H-line ALU-TS

horizontalne ograje iz alu letev s profilom »TS«

Horizontalna dvoriščna ograja »TS« predstavlja najnovejši ograjni sistem in je v celoti izdelana iz aluminija. Zunanja ograja je zasnovana po principu vidno-nevidno (vidno od znotraj navzven, nevidno od zunaj). Zasnovana je kot neskončna moderna ograja, brez vidnih vmesnih stebrov. Polje ograje je sestavljeno brez varjenja. Je večna ALU ograja, ki ne potrebuje vzdrževanja.

horizontalne ograje iz alu letev s profilom »Z« - H-line ALU-Z-50

H-line ALU-Z

horizontalne ograje iz alu letev s profilom »Z«

Horizontalna dvoriščna ograja »Z« predstavlja najnovejši ograjni sistem in je v celoti izdelana iz aluminija. Zunanja ograja je zasnovana po principu vidno-nevidno (vidno od znotraj navzven, nevidno od zunaj). Zasnovana je kot neskončna moderna ograja, brez vidnih vmesnih stebrov. Je večna ALU ograja, ki ne potrebuje vzdrževanja.